Daffyd för mycket för polacker

Tinky Winky har till sist fått godkänt, han förhärligar inte homosexuella, har en utredning i Polen slagit fast. Dvs hans handväska är att betrakta som en man-bag och inte en fjollaccesoar. Så nu är det fritt fram att hoppa omkring i Polen och sjunga LALALA med en handväska.

Däremot (och inte så överraskande) ligger The only gay in the village pyrt till. Inte käre runde Daffyd själv dock, utan scenen där en präst kysser sin pojkvän. Dvs den här. En av de allra allra bästa. Så varsågod, polacker!

Nu väntar vi bara på att Pippi Långstrump ska förbjudas som lespisk också, eller att Kalle Anka stoppas eftersom han klär sig som en bög på fetischparty (sjömansjacka och inga brallor)

Annonser

Publicerat av

Henrik

Bloggar om bland annat science fiction på rymdfilm.wordpress.com och medier på tornberg.wordpress.com. Bor i Stockholm/Sverige/Europe.

3 reaktioner till “Daffyd för mycket för polacker”

  1. vad är det här för rasistiska påhopp? Representerar den lilla gruppen av polacker som censurerade detta hela polska samhället eller? Tänk efter. Föresten så är det inte fråga om homosexuell propaganda här utan främst om sexism. Jag skulle inte vilja att mina barn tittade på det här mitt under dagen.

  2. Det framgår ganska tydligt om du kollar artikeln på SvD att det inte är polacker i allmänhet som inte klarar Daffyd, utan en statlig utredade på uppdrag av (Polens mycket homofoba regering) censurerar TV-program. Jag tror mycket väl att polacker kan skratta åt Little Britain, om de har den humorn. Jag respekterar även dem som inte tycker att Little Britain är kul, men anser då att man möjligen ska låta bli att visa det på grund av något sorts kvalitetskrav snarare än att ta bort endast de scener som innehåller bögerier.

    Vad dina barn tittar på är förstås ditt ansvar. Men nog finns det värre saker som barnen kan ta skada av på TV än en fet fjolla och en buttplugg? Våld t ex. Det svämmar det över av..

  3. A men hallå, det är ju inte sant att alla polacker är korkade.
    Vi har en knasig höger-extremist regering, vilket jag personligen beklagar, men tro mig, de flesta är emot sån där ställning.

    Hälsningar från Polen,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s