Prison break + Brothers and sisters = sisters in law?

Att Wentworth Miller, snyggingen från Prison Break, är bög har det snackats länge om även om ingen officiell bekräftelse kommit än. Om det är riktigt, riktigt sant vet vi förstås inte. Men nu har Perez Hilton, en av världens mest uppmärksammade skvallertanter, en källa som hävdar att han identifierat Wentworths pojkvän. Det ska vara skådespelarkollegan
Luke McFarlane, aktuell i Sverige i serien Brothers and Sisters.

Luke är född 1980 och spelar bögen Scotty Wandell i Brothers and sisters. Rollfiguren har ett förhållande med en av bröderna i serien. Han kommer också att vara med i miniserien Iron Road som håller på att filmas just nu.

WentworthWentworth Miller, eller Wentworth Earl Miller III som är hans fullständiga namn, är född 2 juni 1972 i Chipping Norton, Oxfordshire. Han är främst känd för rollen som Michael Scofield i TV-serien Prison Break. Serien är nu uppe i sin andra säsong. Han har medverkat i Buffy och vampyrerna i avsnitt 20 ”Go fish” under andra säsongen i rollen som Gage Petronzi samt gästspelat i Cityakuten. Han har även medverkat i ”The Human Stain”, en långfilm från 2003 där han spelade den unge Coleman Silk, en film vari bl.a Anthony Hopkins och Nicole Kidman också medverkade. Allt detta enligt Wikipedia.

Perez säger:

– Wentworth och Luke har i hemlighet dejtat i nästan sex månader nu, säger en källa nära paret.
– De har hållit tyst om sitt förhållande för att Wentworth inte har kommit ut ur garderoben än.
Enligt samma källa pratar paret om att flytta ihop.
– De tillbringar mycket tid hemma hos varandra. Wentworth har varit ganska så tillbakadragen sedan han blev känd och han har blivit ännu mer tillsluten sedan han träffade Luke.

Sant eller inte? Man kan ju alltid hoppas!

Artikeln hämtade jag från http://www.sylvester.se där jag publicerade tidigare idag

Annonser

Publicerat av

Henrik

Bloggar om bland annat science fiction på rymdfilm.wordpress.com och medier på tornberg.wordpress.com. Bor i Stockholm/Sverige/Europe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s