Pridelåten I’m gay har redan gjorts av Daffyd

Ni vet det ju redan förstås men årets Pridelåt är något av de uslaste som någonsin släppts på skiva. ”I’m gay” heter den och texten går i stort sett ut på att sjunga just det. Som om vi inte redan visste, liksom. Men framför allt är den så urbota finesslös och övertydlig att det blir parodiskt. När jag spelade på festen BoyBarXL goes Clean i lördags (på Berns, det var smockfullt!) kom en snäll kille fram med just den CD-singeln och sa att kunde jag inte spela den? Övervägde det faktiskt noga. Man vill ju vara snäll. Men nej, det gick fanken inte. Vi hade ju ett antal hundra amerikanare på festen och de hade bara trott att vi drev med dem.

 Parodi, säger du kanske. Vad menar karln? Nå, titta på följande klipp från Little Britain live. Det är samma låt, samma text men oerhört mycket bättre än det som stackars Cissi tvingats sjunga in på skiva. ”A homosexual gay!”

Annonser

Publicerat av

Henrik

Bloggar om bland annat science fiction på rymdfilm.wordpress.com och medier på tornberg.wordpress.com. Bor i Stockholm/Sverige/Europe.

3 reaktioner till “Pridelåten I’m gay har redan gjorts av Daffyd”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s