Äntligen!

Vi har varit så bekymrade, Danish_stud och jag. Följt dramat vecka för vecka, år för år,  och med sorg noterat Hennes kyla trots Hans desperata vädjanden om dialog och fred. Vid många tillfällen har vi fruktat att de båda titanerna aldrig skulle mötas i sin stjärnhimmel utan att de som i en grekisk tragedi var dömda att för evigt vara åtskilda.

Men så kom öppningen – en glimt i mörkret. En kväll kom Hon dit, till Honom. Satt med Honom och tillät sig att le och konversera. Ödet, det måste vara ödet, som från sitt kalla berg beslutat sig att skicka en smula ödmjukhet ner till de tidigare så bittra motståndarna.

Och nu får vi det så bekräftat: Oprah inte bara kom till Lettermans show, nu bjuder hon honom dessutom in till sitt program. Halleluja!

Letterman

Annonser

Publicerat av

Henrik

Bloggar om bland annat science fiction på rymdfilm.wordpress.com och medier på tornberg.wordpress.com. Bor i Stockholm/Sverige/Europe.

One thought on “Äntligen!”

  1. Jag alskar hur svenska tidningar alltid far halften av det de skriver fel dock- missar om hur manga som egentligen dott i olyckor och vad som startade en brand och nar men man tycker ju att de borde kunna fa nojesnyheterna ratt? Visst, han ska gasta men det ar ju for att HON ar i NY dar hennes sasongspremiar halls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s