Mus och gässling

Fy fabian vad Ryan Gosling växt till sig. Som gammal Xenafanatiker tittade jag förstås med ett öga på Young Hercules men såg knappast någon framtid som seriös skådespelare för den unge huvudrollsinnehavaren. Men i halvsnygga Fractures sopar han fullständigt banan med Anthony Hopkins. Det är något beslöjat över Gosling, något under ytan, på samma sätt som just ovan nämnda Hopkins brukade vara bra på innan han blev en parodi på sig själv.

Disneyklubben

Gosling är förstås också en av generationen A-barn som Disney måste ha avlat fram i ett hemligt laboratorium i Buena Vista. Lett av Dr Mengele. Ja visst, Ryan var programledare för The Mickey Mouse Club samma år som Timberlake, Spears, Aguilera och Keri Russell, och JC Chasez. Vad har de i vattnet på Disney world egentligen? Tydligen ansökte Jessica Simpson OCH Matt Damon också för programledarposten men kom inte till final. För Damons skull kanske det var lika bra.

Gosling får i alla fall fem gässlingar av fem möjliga.

Och i Sverige ledde programledarskapet för Disneyklubben till superstjärnestatus för Eva Röse och Alice Bah. HAHAHAHAHA!!!

Annonser

Publicerat av

Henrik

Bloggar om bland annat science fiction på rymdfilm.wordpress.com och medier på tornberg.wordpress.com. Bor i Stockholm/Sverige/Europe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s