Fredrik Wikingssons bror, då?

Hasse Aro fick pris som årets manlige programledare på Årets Kristallengala. Fatta, Hasse Aro! Ernst kom tillbaka, allt är förlåtet… Däremot är Linda Hammar och hennes vänner det självklara valet som årets program. I en annan del av Köping är, precis som de flesta andra program som Lindas brorsa Filip är inblandad i, något av det bästa som gjorts i svensk TV på senare år. De är väldigt lika varandra på många sätt, Filip och Linda. Både till utseendet som till gnistan.

Det är inte utan att man funderar lite kring hur Fredrik Wikingssons utvecklingsstörda bror skulle vara, om han hade någon. Skulle han dominera de andra på boendet, starta nya projekt på ett grymt effektivt sätt och plåga katter bakom uteplatsen?

På tal om Fredrik och Filip så var min vän Frissan på Centralbadet häromdagen och möttes då av Filip Hammar i duschen, flankerad av två mycket välutrustade svarta män. Det var tydligen nån inspelning för TV, sa de. Yeah, right! Är Fredrik medveten om att Filip vänstrar?

Annonser

Publicerat av

Henrik

Bloggar om bland annat science fiction på rymdfilm.wordpress.com och medier på tornberg.wordpress.com. Bor i Stockholm/Sverige/Europe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s