Musiken från Baltic Battle

Det blev en herrans fest i lördags i Gamla Tryckeriet i Alvik. Förutom att Europas samlade fetischbögar är en trevlig samling herrar bjöds det på god mat och sen på partaj så taket nästan lyfte till fem på morgonen. Och arrangörerna hade den goda smaken att (lite oväntat – om man ska vara ärlig) hyra in samma ljud- och ljusfirma som Monday Bar. Komplett med ljuskille som gjorde ett strålande jobb. Vi som var diskjockeys hade därför det oerhörda nöjet att spela med kristallklar och djup bas, ett fett mellanregister och en klockren diskant. Och vilka monitorer sen..! Jag och Jörgen Andréasson och K-Paxian (abbe) delade på spelningarna och det funkade utmärkt.

Här är musiken jag spelade under mitt andra set (03:15-04:05). Temat för setet var elektroniskt lunkande rytmik med låtar som har något att berätta. Episk tech-house! Looky thing, den sista låten, är enligt min mening en bortglömd pärla. Den har jordens skönaste klocktema och är lite bakvänd och galen. Samtidigt som den har ett driv som bara blir tyngre ju längre den pågår (strax över 8 minuter).

Alright (Bush II Bush remix) av Red Carpet

Something to lose (Cedric Gervais remix) av Creamer & K

Sacrifice (Fuera de la Hoya Dub) av Rocco Mundo

Zero av Simon & Shaker

Movin’ Up (Eddie Thoneick Club mix) av Mike Cruz

If you Give Me av John Dahlbäck

The first rebirth av Angel Lopez

Looky thing av Slacker

Annonser

Publicerat av

Henrik

Bloggar om bland annat science fiction på rymdfilm.wordpress.com och medier på tornberg.wordpress.com. Bor i Stockholm/Sverige/Europe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s