Medan världens bögar planerar sommarsemestern

Till: styrelse@stockholmpride.org
Ämne: Var finner utländska personer information på engelska?
Hejsan Stockholm pride,
Just nu sitter européer och amerikaner och planerar sina sommarsemestrar. De kollar runt efter vart de ska åka. Kanske har de hört talas om att Stockholm i år är värdar för Europride och besöker www.stockholmpride.org för att hitta lite mer information. Var hittar de information på engelska, på er site? Jag kan faktiskt inte hitta ett enda ord – inte ens en notis om att information på engelska kommer inom kort.
Samma sak med er telefonsvarare.

Kanske är det jag som är ”blind” och inte hittar länken till engelska versionen av er webbplats. I så fall är jag tacksam om ni berättar var den finns så jag kan skicka till mina utländska vänner som överväger en resa till Stockholm i sommar. I annat fall tycker jag att ni bör vara medvetna om att det är nu, just nu, som sommaren planeras, och att Stockholm har stark konkurrens som gayresmål från mången metropol världen över. Och de har garanterat information på engelska.
mvh
Henrik Tornberg

——
Ungefär en timme efter jag skickade ovanstående epost till Pride har jag fått svar från Anna Söderström på Stockholm Prides pressavdelning. Det stämmer att det just nu inte finns någon information på engelska på Prides hemsida. Ingen alls. Men det är samtidigt en helt ny webbplats som lanserades så sent som i söndags, och alla bitar är enligt Anna inte på plats än. Anna påpekar att man inom Pride jobbar ideellt och att även webben görs ideellt. Egentligen skulle nya webbplatsen lanserats tidigare. Anna hälsar att man så snart man kan ska lägga upp åtminstone en blänkare på engelska och att man hoppas kunna fixa den engelska versionen av hela webbplatsen till någon gång i nästa vecka.
Gott så!

Annonser

Publicerat av

Henrik

Bloggar om bland annat science fiction på rymdfilm.wordpress.com och medier på tornberg.wordpress.com. Bor i Stockholm/Sverige/Europe.

6 reaktioner till “Medan världens bögar planerar sommarsemestern”

  1. Varför använder Stockholm Pride alltid uräkten att arbetet sker ideellt så fort de gör en miss? Är det ok att göra ett dåligt jobb med den uppgift man tagit på sig bara för att man jobbar gratis? Man måste ta fullt ansvar för det man frivilligt åtar sig, annars bör man låta bli.

  2. Även om det organisationen av pride bedrivs ideellt så hindrar det väl inte dem från att tänka igenom sitt agerande. Svaret du fick är ju ett typiskt icke-svar som egentligen går ut på att man inte ska ställa några frågor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s