Söt men dum

Killarna som jobbar på Abercrombie & Fitch:s flagship store på 5th Avenue i New York är väldigt snygga. Det är därför de fått jobb där. En står till och med i dörren i bar överkropp och har inget annat jobb än att stå i dörren med bar överkropp. Inne i det discodunkande halvdunklet står grabbarna längs väggarna och hänger. Alcazar, Erasure och Madonna pumpar i högtalarna. Luften är tung av parfym. Det är lite som att vara på gayklubb, med skillnaden att här ler de snygga killarna mot dig. Det är ju det som är deras jobb. Man ska däremot inte begå misstaget jag begick, och fråga nån av sötnosarna något om kläderna. Killen ficken mycket missklädsam rynka mellan ögonen då han försökte förstå vad jag menade. Till sist lyckades han fatta vad jag menade. Men söt var han!

Vill man veta nåt om kläderna ska man fråga nån av tjejerna som jobbar i butiken – det är de som är de ”riktiga” expediterna. De manliga modellerna är där för imagen bara, för att skänka en air av grabbig preppiness till kläderna, precis som de gör i den ”lätt” homoerotiska katalogen som kommer varje år.

Runt hundra killar gjorde en flashmob på just A & F-butiken i NYC för ett tag sen. De träffades och gick gemensamt till butiken, och på en given signal tog de alla av sig på överkroppen:

Annars har MAD TV gjort en lite smålustig parodi på samma butik, framför allt beskrivningen av vad grabbarna gjorde på kvällen är ganska på pricken..

Annonser

Publicerat av

Henrik

Bloggar om bland annat science fiction på rymdfilm.wordpress.com och medier på tornberg.wordpress.com. Bor i Stockholm/Sverige/Europe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s