Kära SL

(brev till SL, avdelningen för Klagomål)

Kvaliteten på de blå bussarna, speciellt linje 4, är riktigt usel. Det kan också vara bristande underhåll. Stötdämpningen är i det närmaste obefintlig vilket gör resan så skakig, att det längs Valhallavägen (som är lite gropig) är fullständigt omöjligt att ens läsa en bok eller tidning. Hela kroppen vibrerar.
Dessutom är de blå bussarna löjligt trånga. Jag är en man under medellängd och har ganska korta ben. Ändå sitter jag ihopkrupen med benen åt sidorna på nästan alla platser. Kanske är det inte så konstigt att fler män åker bil, då vi inte ens får plats i kollektivtrafiken?

Enda trösten med att det är så ont om utrymme fram till nästa plats i de blå bussarna, är att då spelar det inte någon roll att resan är så skakig att det inte går att läsa Metro. Man får ändå inte plats med en Metro mellan sig och sätet framför.

//blivande sur gammal gubbe som kommer att skriva insändare hela dagarna

Annonser

Publicerat av

Henrik

Bloggar om bland annat science fiction på rymdfilm.wordpress.com och medier på tornberg.wordpress.com. Bor i Stockholm/Sverige/Europe.

One thought on “Kära SL”

  1. tyvärr så att många av de blå bussarna är helt slut. de genomgår just nu renoveringar men det tar lång tid och är kostsamt innan alla är fixade. annars håller jag med i det du skriver.

    Snart kommer värmen och då kommer Ac problematiken igen =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s