Om Henrik Tornberg

Henrik Tornberg, San Francisco augusti 2013
Henrik Tornberg, San Francisco augusti 2013

Henrik Tornberg.  Jag arbetar som UX-designer och produktägare inom agile/scrum. Har jobbat med digital publicering och utveckling sen 1999. Sedan 2005 är min arbetsgivare Sveriges Radio. Arbetade dessförinnan i flera år på Spray som chef på nätcommunityt Sylvester, och som webbutvecklare i egen firma.

Jag har bloggat i olika sammanhang sedan 1998. Jag bloggar även om science fiction på bloggen Rymdfilm.

De åsikter jag ger uttryck för här på bloggen är självklart mina egna och inte min arbetsgivares.

Jag har i olika skeden av mitt liv varit journalist, webbutvecklare, chef,  krönikör, festfixare, chefredaktör för två tidningar,  projektledare, diskjockey och lite annat smått och gott. Har gjort en del frilans-webbjobb också.

Född i Uppsala 1972. Bor i Solna med Morten. Har en hund.

Den här texten uppdaterades i april 2015.

4 reaktioner till “Om Henrik Tornberg”

  1. Jag tycker din kommentar till Svenska Dagbladets artikel om anorexi var väldigt cynisk.Där står ungefär att det är etablissemanget som upprörs av att en konsert som hyllar anorexi får hållas på Kulturhuset.Själv är jag en vanlig medelinkomsttagare utan någon politisk makt och jag tycker att spelningen är helt sjuk.Om en grupp vill framföra dylika budskap står det dem fritt,men jag tycker det är helt fel att det får ske i lokaler som betalas med skattemedel.
    Att skriva att anorektiska modeller finns i reklam osv är väl inget försvar för att hylla detsamma?Dessutom har ju reklambranschen till vissa delar tagit åt sig.Gå rakt över gatan från Kulturhuset till Åhlens,där har man i sommar haft skyltdockor med ”normala” mått.
    Jag har själv haft anorexi när jag var tonåring,killar kan också få det.Jag hade definitivt tagit till mig det budskap som denna grupp framför och även om ProAna rörelsen propagerar för.
    Som sagt,jag tycker hela ditt inlägg verkar väldigt okänsligt gentemot alla de som har anorexi och dess anhöriga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s